Veste excelentă pentru fanii echipei Steaua

Veste excelentă pentru fanii echipei Steaua

Claudiu Keşeru şi-a reziliat în această dimineaţă contractul cu Bastia şi vine la Steaua din postura de jucător liber.

Claudiu Keşeru va ajunge în această seară la Bucureşti şi va semna contractul cu Steaua, iar mâine, probabil, va fi prezentat într-o conferinţă de presă, anunţă ProSport.

Atacantul român şi-a dorit foarte mult să îmbrace tricoul roş-albaştrilor, deşi pe ultima sută de metri a primit o ofertă bună din punct de vedere financiar de la Cernomoreţ Odesa.

Keşeru mai avea oferte de la Angers, Sion şi o echipă din Rusia, probabil Tom Tomsk.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Peste 160 de sancțiuni aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore și 9 permise de conducere reținute

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.