BOMBA | VALI BORDEANU a confirmat ca va fi antrenor secund-jucator la FC Botosani: “Vreau sa promovam”

BOMBA | VALI BORDEANU a confirmat ca va fi antrenor secund-jucator la FC Botosani: “Vreau sa promovam”

Vali Bordeanu a lasat pe Dinamo pentru FC Botosani

Dupa ce Valeriu Iftime a declarat ca s-a inteles in principiu cu Vali Bordeanu, ca sa fie secundul lui Marius Popoescu in sezonul viitor, fundasul botosanean a confirmat ca se va reintoarce acasa.

“ Am discutat cu domnul Iftime si voi fi antrenor-jucator. Sper sa-mi fac treaba cat mai bine atat ca jucator cat si ca antrenor si poate intr-o zi voi fi chiar principal la FC Botosani. Principalul motiv pentru care am acceptat sa fiu secundul lui Marius Popescu este ca am auzit numai lucruri frumoase despre el. Nu stiu cum este ca antrenor, dar ca am om am auzit numai cuvinte de lauda “, a declarat pentru Sport.Botosani.ro, Vali Bordeanu, care isi va aduce si familia de la Bucuresti la Botosani.

__________

Alin Bejan ramane secund, iar Bordeanu va fi secund-jucator.

” Din cate stiu eu si Alin Bejan va fi antrenor secund. Nu-i iau locul lui Bejan, eu nu iau locul nimanui. Daca iau locul cuiva, ma dau deoparte si voi doar jucator “, a spus Vali Bordeanu, pentru Sport.Botosani.ro

__________

Vrea sa promoveze in Liga I.

“ Chiar acum mi-am amintit ca am mai jucat la Botosani cand era echipa in Liga a IV-a si am promovat cu ea in Liga a III-a. Atunci veneam tot din Liga 1, de la Ceahlaul. Sper ca si de aceasta data sa reusim o promovare “, a spus Vali Bordeanu.

__________

Si portarul Alin Bordeanu e aproape de FC Botosani.

“ Mai inainte am discutat cu Alin (Bordeanu) si vrea sa revina la Botosani. Problema este ca la Branesti, la fel ca orice club care a retrogradat are datorii catre jucatori. Dupa ce isi ia banii de acolo va veni la Botosani sa negocieze cu oficialii de club “, a declarat Vali Bordeanu

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Săveni – permise reținute și amenzi de peste 3.000 de lei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.