Aceste alimente pot duce la moarte. Le mâncăm foarte des

Aceste alimente pot duce la moarte. Le mâncăm foarte des

Cartofii - Până și banalii cartofi pot fi periculoși. Este vorba, totuși, de cei cu coaja verde sau de cei care au încolțit. Aceștia contin o substanță care poate provoca diaree și poate duce chiar la comă sau moarte.

Migdalele - Sunt două tipuri de migdale, unele dulci și unele sărate. Cele care au un gust amărui conțin un nivel mai ridicat de acid cianhidric și, prin urmare, sunt toxice.

Tonul - Tonul este periculos deoarece poate să „absoarbă” mercur, substanță care este dăunătoare pentru creier. De altfel, femeile însărcinate nu au voie să consume ton deloc.

Rubarba - Rubarba poate elimina o substanță toxică ce duce la formarea pietrelor la rinichi. Este nevoie de doar 5 kilograme de rubarbă pentruca efectul nociv să se declanșeze. Sursa: Realitatea.net

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.