VIDEO | Recital făcut de FCM Dorohoi pe Municipal : „Victoriile aduc victorii”

VIDEO | Recital făcut de FCM Dorohoi pe Municipal : „Victoriile aduc victorii”

Cei prezenți duminică la meciul dintre FCM Dorohoi cu Bucovina Rogojești au trăit cu sufletul la gură o nouă partidă disputată pe Stadionul Municipal Dorohoi. Meci bun făcut acasă de jucătorii FCM-ului, scorul final fiind de 6-0.

FCM Dorohoi a deschis scorul cu Bucovina Rogojesti în minutul 20 prin Maxim George, urmat de golul lui Voiniciuc în minutul 43, prima repriză incheindu-se cu scorul de 2-0. În repriza secundă dorohoienii s-au dezlănţuit într-o partidă pe care au dominat-o de la un capăt la altul marcând încă patru goluri, autori fiind Mara minutul 57, Voiniciuc minutul 63, Negruț min.66 și Rona minutul 84.

„Am abordat meciul cu deosebită atenție, noi ne-am făcut jocul și sunt mulțumit de scor. În continuare trebuie să tratăm toate meciurile care mai sunt până la sfârșitul campionatului cu mare atenție și să mergem de fiecare dată la victorie, < Victoriile aduc victorii >”, a declarat pentru Dorohoi News, antrenorul FCM Dorohoi Vespazian Colban.

 

SUPER GALERIE FOTO

[nggallery id=5]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Botoșănean amendat de jandarmi după un apel fals la 112

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.