[VIDEO] FCM Dorohoi îşi continuă stagiul de pregătine înainte de plecarea în cantonament

[VIDEO] FCM Dorohoi îşi continuă stagiul de pregătine înainte de plecarea în cantonament

FCM Dorohoi continuă stagiul de pregătire înainte de plecarea în cantonament. Aceştia efectuează antrenamente zilnice şi joacă amicale pentru reintrarea în formă a jucătorilor.

După amicalul jucat împotriva celor de la FC Dante, dorohoienii s-au pegătit în cadrul unui amical jucat între proprii jucători. În urma acestor antrenamente şi după această perioadă de pregătire se va decide ce jucători vor părăsi lotul şi ce jucători noi vor veni la echipă.

Din păcate, printre jucătorii care au părăsit lotul FCM-ului se află şi Mihai Marian, marcator a două goluri în turul campionatului pentru FCM Dorohoi. Acesta a plecat de la echipă datorită unor cauze financiare.

„Motivul principal pentru care am plecat de la echipă este acela că nu m-am înţeles financiar. Îmi pare rău că părăsesc lotul echipei FCM Dorohoi, însă dacă nu s-a putut mai mult, asta este.”,a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Mihai Marian.

După sesiunea de antrenamente pe care o vor mai efectua, întreg lotul echipei FCM Dorohoi va pleca pe data de 6 februarie într-un cantonament montan la Câmpulung, unde va sta în jur de 10 – 12 zile.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Cosmin Andrei: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.