Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
[VIDEO] FCM Dorohoi îşi continuă stagiul de pregătine înainte de plecarea în cantonament

[VIDEO] FCM Dorohoi îşi continuă stagiul de pregătine înainte de plecarea în cantonament

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FCM Dorohoi continuă stagiul de pregătire înainte de plecarea în cantonament. Aceştia efectuează antrenamente zilnice şi joacă amicale pentru reintrarea în formă a jucătorilor.

După amicalul jucat împotriva celor de la FC Dante, dorohoienii s-au pegătit în cadrul unui amical jucat între proprii jucători. În urma acestor antrenamente şi după această perioadă de pregătire se va decide ce jucători vor părăsi lotul şi ce jucători noi vor veni la echipă.

Din păcate, printre jucătorii care au părăsit lotul FCM-ului se află şi Mihai Marian, marcator a două goluri în turul campionatului pentru FCM Dorohoi. Acesta a plecat de la echipă datorită unor cauze financiare.

„Motivul principal pentru care am plecat de la echipă este acela că nu m-am înţeles financiar. Îmi pare rău că părăsesc lotul echipei FCM Dorohoi, însă dacă nu s-a putut mai mult, asta este.”,a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Mihai Marian.

După sesiunea de antrenamente pe care o vor mai efectua, întreg lotul echipei FCM Dorohoi va pleca pe data de 6 februarie într-un cantonament montan la Câmpulung, unde va sta în jur de 10 – 12 zile.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani