Victorie imensă obținută de FC Botoșani în deplasarea de la Pandurii Târgu Jiu!

Victorie imensă obținută de FC Botoșani în deplasarea de la Pandurii Târgu Jiu!

FC Botoşani a învins Pandurii, scor 2-1 şi a câştigat primul meci după două înfrângeri consecutive şi a acumulat 24 de puncte.

Pandurii a început mai bine şi a avut mai multe ocazii, prin Dan Nistor şi Matulevicius, dar jucătorii de la FC Botoşani au marcat primii, prin Paul Batin. Atacantul a înscris în minutul 30, după un contraatac.

În repriza a doua, Pandurii a început mai bine şi a egalat prin Erico da Silva, în minutul 50. Vaşvari a adus victoria celor de la FC Botoşani, după ce a marcat în minutul 85 din penalti, scrie stiri.botosani.

Vezi echipele de start:

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Erico, Momcilovici, Unguruşan- Nistor, Elton da Silva, Anton- Buleică, Matulevicius, Shalaj

Rezerve: Gliwa, Constantin, Şendroiu, Predescu, Iorga, Nicoară, Shamsim

Antrenor: Petre Grigoraş

FC Botoşani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Browne - Fulop, Danci, Vaşvari - Ngankam, Hadnagy, Batin

Rezerve: Lazar, Homei, Ianc, Croitoru, Ivanovici, Codoban, Bordeanu

Antrenor: Leontin Grozavu

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.