Victorie de palmares pentru FCM Dorohoi împotriva celor de la Bucovina Rădăuți – FOTO

Victorie de palmares pentru FCM Dorohoi împotriva celor de la Bucovina Rădăuți – FOTO

FCM Dorohoi a disputat, în fața a aproximativ 700 de suporteri, împotriva celor de la ACS Bucovina Rădăuți, meciul din cea de-a XXI-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a.

Vineri, 4 aprilie 2014, s-a disputat cea de-a a XXI-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care FCM Dorohoi a învins cu scorul de 2-0 în meciul disputat de la ora 15:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Meciul a început foarte bine, FCM Dorohoi punând presiune pe oaspeți încă din minutul primele minute. Partida s-a animat în minutul 13 când Robert Grumezescu a primit o pasă de la Alexandru Marin, a pătruns în careu și a înscris cu un șut de la aproximativ 12 metri. După numai trei minute de la reluarea meciului, în minutul 16, Alexandru Marin înscrie cu o lovitură perfectă de cap, după un corner executat de Bordianu. FCM Dorohoi a primit încredere cu aceste două goluri și practic s-au năpustit peste adversar însă nu au reușit decât doar câteva șuturi mai periculoase. La pauză tabela indica scorul 2-0.

În repriza secundă FCM Dorohoi a mai redus din tempo, iar din pricina acestui fapt, meciul a devenit mai echilibrat creându-se astfel ocazii la ambele porți. Totuși dorohoienii au mai avut câteva ocazii de a marca, una dintre ele fiind în minutul 60, când Robert Grumezescu a scăpat singur în fața porții dar portarul a reușit să respingă. Partida s-a încheiat cu un gol înscris de FCM Dorohoi, care a fost anulat pe motiv de offside. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi FOTO de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Mașini neînmatriculate depistate de polițiști circulând pe străzile din județ

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.