Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victorie clară obținută de FCM Dorohoi împotriva celor de la ACS Sporting Suceava - FOTO

Victorie clară obținută de FCM Dorohoi împotriva celor de la ACS Sporting Suceava - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FCM Dorohoi a disputat, în fața a aproximativ 400 de suporteri, împotriva celor de la ACS Sporting Suceava, meciul din cea de-a XI-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a.

Vineri, 1 noiembrie 2013, s-a disputat cea de-a a XI-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care FCM Dorohoi a învins cu scorul de 6-3 în meciul disputat de la ora 14:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Meciul a început bine, ambele echipe tatonându-se în primele 5 minute ale partidei. Începând cu minutul 6, acțiunea s-a mutat în terenul celor de la ACS Sporting Suceava, dorohoienii deschizând astfel scorul, prin acțiunea lui Vrabie cu capul din 6 metri. Minutele 22 și 28 au fost reprezentate de două ocazii pentru dorohoieni, în primul caz un fundaș sucevean a trezit suspansul printr-o tentativă de autogol, iar în cel de-al doilea caz, Homneac a șutat bine din 5 metri, însă mingea a fost scoasă de pe linia porții. În minutul 31 a fost înscris cel de-al doilea gol al celor de la FCM Dorohoi, marcat de Edy Sandu care a pătruns în careu și a marcat pe lângă Afloarei. În minutul 40, Vrabie a preluat mingea în careu și a șutat la colțul lung, ducând scorul la 3-0. Scorul la pauză a fost 3-0.

Repriza secundă a început prin golul marcat de Edy Sandu care a executat perfect un șut de la 13 metri, mingea intrând în plasă după ce a lovit bara. În următoarele minute, FCM Dorohoi a dominat meciul, până în minutul 53 când Ferariu a marcat primul gol pentru Sporting Suceava printr-un șut la colțul lung. Meciul continuă antrenant, iar în minutul 62, Nichitoaia șutează din interiorul careului în plasa lui Rohetki, marcând astfel al doilea gol pentru suceveni. În continuare, jucându-se destul de deschis, același Nichitoaia a marcat din câțiva metri. În minutul 80, FCM Doirohoi își mărește avantajul prin Edy Sandu care a transformat un penalty, obținut de Vrabie. Același Edy Sandu a primit o minge de la 30 de metri, a driblat și a marcat în poarta goală, în minutul 87. Meciul s-a  încheiat cu scorul de 6-3.

Pe lângă cei aproximativ 400 de spectatori dorohoieni, FCM Dorohoi s-a mai bucurat și de susținerea din tribune a lui Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani