Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victorie cât o calificare obținută de ACS Inter Dorohoi împotriva celor de la Rapid Ungureni - FOTO

Victorie cât o calificare obținută de ACS Inter Dorohoi împotriva celor de la Rapid Ungureni - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

ACS Inter Dorohoi a reușit să îi învingă pe cei de la AS Rapid Ungureni în etapa a XXVIII-a, din Liga a IV-a, disputată miercuri, 27 mai 2015, ora 17:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

 
Echipa dorohoiană a început în forță meciul dorindu-și foarte mult victoria pentru a deveni campioană. Meciul a început echilibrat, prima repriză fiind controlată de gazde. Chiar în minutul 17 dorohoienii au deschis scorul cu un gol a fost marcat de numărul Negruț Marius, care a fost schimbat în același minut cu Vladimira care a marcat și el un gol în minutul 30. Patru minute mai târziu Mamară Bogdan a marcat și el un gol. Repriza secundă s-a terminat cu cel de-al cincilea gol al Interului marcat de Mandache Vasile. Repriza secundă a fost controlată total de dorohoieni, aceștia reușind să mai înscrie un gol, partida terminându-se cu scorul de 6-0. 
 
După această victorie ACS Inter Dorohoi a devenit campioana județului Botoșani și cea care ne va reprezenta la barajul de promovare pentru accederea în Liga a III-a.
 
Autor: DorohoiNews.ro
 
 
ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani