Victor Mihalachi mulţumit de jocul dorohoienilor deşi aceştia au fost eliminați din Cupa României - VIDEO

Victor Mihalachi mulţumit de jocul dorohoienilor deşi aceştia au fost eliminați din Cupa României - VIDEO

Victor Mihalachi, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, a fost mulţumit de prestaţia echipei chiar dacă aceasta a fost eliminată din Cupa României de către FC Botoşani.

Acesta a declarat la finalul meciului că deşi dorohoienii au pierdut cu 3-4, va oferi jucătorilor câte o primă în valoare de 500 de euro. Acest fapt se datorează faptului că deşi jucătorii nu au o experienţă foarte mare, au pus probleme serioase divizionarei B, FC Botoşani şi au avut un joc pe placul finanţatorului.

„Sunt mulţumit de jocul echipei şi deşi nu au reuşit să câştige împotriva celor de la FC Botoşani pentru a beneficia de prima promisă, le voi da totuşi nişte bani. Asta pentru că mi-a plăcut că nu s-au lăsat intimidaţi de adversari şi au luptat până la sfârşit. Fiecare jucător va primi în jur de 500 de euro.”, a declarat finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.