Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victor Mihalachi: „Dorin Alexandrescu este un foarte mare câștig al echipei și al Dorohoiului” VIDEO

Victor Mihalachi: „Dorin Alexandrescu este un foarte mare câștig al echipei și al Dorohoiului” VIDEO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Finanțatorul echipei FCM Dorohoi este mulțumit de echipa dorohoiană, de antrenor și de suporterii care vin la fiecare meci.

Totodată, Victor Mihalachi, a ținut să precizeze faptul că are sprijinul necondiționat al primarului Dorin Alexandrescu, care întotdeauna este nelipsit de la meciurile jucate acasă. Acesta nu a ezitat și i-a mulțumit public edilului șef pentru că este alături el și de echipă și pentru faptul că fac împreună o echipă.

„Eu vreau să transmit că sunt mulțumit de echipă, de antrenor, și ușor, ușor începem să construim așa cum ne-am propus pentru Liga a II-a, apoi mai vorbim. Am sprijinul domnului primar Dorin Alexandrescu, întotdeauna și necondiționat. Acesta este un om deosebit și s-a văzut întotdeauna, pentru că este nelipsit și neobosit de la meciuri și stadion, fiind astfel un foarte mare câștig al echipei și al Dorohoiului. Eu îi mulțumesc pentru că este alături de mine, că facem echipă, fiind printre singurii care ne susține și eu sunt mulțumit.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani