Victor Mihalachi: „Dorin Alexandrescu este un foarte mare câștig al echipei și al Dorohoiului” VIDEO

Victor Mihalachi: „Dorin Alexandrescu este un foarte mare câștig al echipei și al Dorohoiului” VIDEO

Finanțatorul echipei FCM Dorohoi este mulțumit de echipa dorohoiană, de antrenor și de suporterii care vin la fiecare meci.

Totodată, Victor Mihalachi, a ținut să precizeze faptul că are sprijinul necondiționat al primarului Dorin Alexandrescu, care întotdeauna este nelipsit de la meciurile jucate acasă. Acesta nu a ezitat și i-a mulțumit public edilului șef pentru că este alături el și de echipă și pentru faptul că fac împreună o echipă.

„Eu vreau să transmit că sunt mulțumit de echipă, de antrenor, și ușor, ușor începem să construim așa cum ne-am propus pentru Liga a II-a, apoi mai vorbim. Am sprijinul domnului primar Dorin Alexandrescu, întotdeauna și necondiționat. Acesta este un om deosebit și s-a văzut întotdeauna, pentru că este nelipsit și neobosit de la meciuri și stadion, fiind astfel un foarte mare câștig al echipei și al Dorohoiului. Eu îi mulțumesc pentru că este alături de mine, că facem echipă, fiind printre singurii care ne susține și eu sunt mulțumit.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.