Vezi reacţia oficialităţilor prezente la meciul dintre FCM Dorohoi şi CS Kosarom Paşcani - VIDEO

Vezi reacţia oficialităţilor prezente la meciul dintre FCM Dorohoi şi CS Kosarom Paşcani - VIDEO

 

În urma înfrângerii dorohoienilor de pe Stadionul Municipal „1 Mai” din Dorohoi, în faţa celor de la CS Kosarom Paşcani, atât finanţatorul echipei cât şi primarul au ţinut să îi încurajezae.

Finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, a încurajat jucătorii şi este convins că până la sfârşitul turului echipa se va clasa în primele locuri. Acesta a mai adăugat că jucătorii s-au crezut prea buni şi au pierdut însă au timp pentru a se ridica din nou.

Primarul Dorin Alexandrescu este de părere că această înfrângere este un duş rece pe care l-au primit dorohoienii. Totodată acesta s-a arătat încrezător în echipă şi speră ca echipa să îşi reia parcurul bun.

Vezi declaraţiile VIDEO, Click AICI!

 

Sursa: DorohoiNews.ro

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.