Vezi reacţia oficialităţilor prezente la meciul dintre FCM Dorohoi şi Ceahlăul Piatra Neamţ II - VIDEO

Vezi reacţia oficialităţilor prezente la meciul dintre FCM Dorohoi şi Ceahlăul Piatra Neamţ II - VIDEO

După victoria obţinută cu greu de dorohoieni în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ II, toată lumea a fost mulţumită şi a încurajat echipa.

Finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, s-a arătat mulţumit de jocul echipei însă acesta crede că mai este mult de lucrat deşi în formula actuală, FCM Dorohoi va pune mari probleme tuturor din serie.

La fel de optimişti şi încrezători au fost şi primarul Dorin Alexandrescu şi deputatul Andrei Dolineaschi care i-au felicitat pe jucători şi le-au urat un start bun de campionat.

De cealaltă baricadă, oficialii de la FC Ceahlăul Piatra Neamţ II au felicitat echipa FCM Dorohoi şi s-au arătat mulţumiţi de jocul ambelor echipe.

„FCM Dorohoi este o echipă bună, o echipa agresivă, foarte bine împlinită pe teren propriu şi se vede că este o echipă experimentaă, cu jucători experimentaţi. De cealaltă parte, noi trebuie să fim o echipă care creşte jucători care să fie ulterior promovaţi la echipa mare. Ca şi joc, în mare parte, suntem mulţumiţi deşi mai sunt unele greşeli copilăreşti.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Vali Avădănei, antrenor secund al echipei FC Ceahlaul Piatra Neamt II. (Andrei B.)

Vezi declaratiile VIDEO:

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.