Vezi cine va difuza meciurile României din preliminariile Euro-2016

Vezi cine va difuza meciurile României din preliminariile Euro-2016

Meciurile României din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 (Euro-2016) vor fi difuzate în exclusivitate la TVR, începând din 7 septembrie, potrivit unui comunicat al Televiziunii Române, postat pe site-ul instituţiei, potrivit Mediafax.

Pe 7 septembrie, echipa naţională a României joacă la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei primul meci din bătălia pentru Euro-2016. Partida, care va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45, este revanşa pe care România speră să o obţină în faţa Greciei, echipă care a răpit tricolorilor calificarea la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014, după barajul din noiembrie 2013.

Echipa României are şansa de a se califica la primul turneu final după o pauză de 8 ani, ultima prezenţă a României la un turneu final fiind cea de la Euro-2008.

Un număr de 53 de ţări vor încerca să obţină calificarea la Euro-2016, echipa României urmând să joace în preliminarii 10 meciuri.

Astfel, telespectatorii TVR vor putea urmări cele zece partide: Grecia - România (7 septembrie), România - Ungaria (11 octombrie), Finlanda - România (14 octombrie), România - Irlanda de Nord (14 noiembrie), România - Insulele Feroe (29 martie 2015), Irlanda de Nord - România (13 iunie 2015), Ungaria - România (4 septembrie 2015), România - Grecia (7 septembrie 2015), România - Finlanda (8 octombrie 2015) şi Insulele Feroe - România (11 octombrie 2015). Toate meciurile vor fi precedate şi urmate de studiouri de dezbateri.

În această toamnă, TVR continuă o tradiţie începută în 1960, la preliminariile primului turneu european de fotbal. De atunci, TVR a transmis, o dată la patru ani, meciurile României în calificările pentru Campionatul European. Din 1960 până în prezent s-au disputat 14 ediţii, Euro-2016 fiind ediţia cu numărul 15. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.