Vezi câştigătorii competiţiei judeţene de lupte

Vezi câştigătorii competiţiei judeţene de lupte

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de lupte au organizat sâmbătă etapa judeţeanla lupte greco-romane, competiţie la care au participat CS Botoşani şi LPS Botoşani.

„Am organizat etapa judeţeană la juniori. Au participat Liceul cu Program Sportiv şi Clubul Sportiv Botoşani. Câştigătorii vor participa la finala pe ţară la individual. Această competiţie este şi un test pentru noi. Peste două săptămâni vom participa la un turneu unde vor fi prezente cele mai bune echipe din ţară”, a spus Victor Baciu.

Etapa de CN la Botoşani

„În acest an la Botoşani, la Liceul cu Program Sportiv se organizează etapa de zonă a LPS-urilor şi CSS-urilor. În perioada 23-24 martie. Noi am organizat şi anul trecut. Vor participa echipele din Moldova plus Steaua Bucureşti şi Dinamo Braşov care au fost incluse în seria noastră. În ţară sunt patru zone. Primii trei sportivi de la fiecare categorie vor participa la etapa finală care se va desfăşua în lun mai la Tulcea”, a adăugat antrenorul botoşănean, citat de btonline.

Câştigătorii etapei judeţene la lupte:

50 kg David Tudorache

55 kg Mihai Cobzariu

60 kg Marian Talpiz

66 kg Cozmin Ioniţă

74 kg Florin Timofte

84 kg Tudor Mihai

96 kg Marian Mihai

120 kg Ionuţ Mocanu Farţade

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.