Vespazian Colban, antrenor FCM Dorohoi: „Trebuie să muncim pentru că avem susținerea conducerii”

Vespazian Colban, antrenor FCM Dorohoi: „Trebuie să muncim pentru că avem susținerea conducerii”

La sfârșitul acestei săptămâni, FCM Dorohoi va disputa ultimul meci din acest retur al campionatului 2013-2014 din Liga a III-a.

Chiar dacă până în acest moment, clasamentul pentru intrarea în play-off arată bine pentru dorohoieni, aceștia clasându-se deocamdată pe primul loc, vor trata cu mare seriozitate acest ultim meci.

„Este ultimul meci din acest mini-retur al campionatului și trebuie să câștigăm pentru că vrem să terminăm cât mai sus în clasament. Deocamdată, în play-off, intrăm la momentul actual de pe primul loc cu 17 puncte, iar pe locul doi se află Romanul cu 14 puncte, care mai are de disputat două meciuri grele. Totuși noi avem cele mai mari șanse să intrăm în play-off de pe primul loc.”, a declarat pentru Dorohoi News, Vespazian Colban, antrenorul echipei FCM Dorohoi.

Întrebat de relația cu jucătorii și conducerea, antrenorul dorohoian a reamintit faptul că momentan este mulțumit de jucători, chiar dacă nu sunt la nivelul pe care acesta și-l dorește, iar referitor la conducere nici nu se pune problema de neînțelegeri.

„Având în vedere că cel mai probabil intrăm în play-off de pe primul loc, pot spune că sunt mulțumit de jucători, însă nu în totalitate. Este loc de mai bine dar acesta este nivelul, un nivel scăzut și trebuie să ne mulțumim cu ce avem și să continuăm să muncim pentru că avem susținere atât financiară cât și morală din partea conducerii.”, a declarat pentru Dorohoi News, Vespazian Colban, antrenorul echipei FCM Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.