Verdict cumplit pentru Rapid. Retrogradare în liga a II-a!

Verdict cumplit pentru Rapid. Retrogradare în liga a II-a!

„Rapid va retrograda la finalul acestui sezon", acesta este verdictul dat de Liţă Dumitru, fost mare internaţional al României. Tinerii care au venit la prima echipă nu vor rezista în campionat, mai susţine fosta glorie a Giuleştiului.

Rapid, aflată la 8 puncte de locurile care duc în liga secundă, s-a despărţit în această iarnă de 17 jucători. În locul lor au fost aduşi o mulţime de tineri de la echipa a doua. „Apeleaza la echipa secunda sperand ca vor face fata si sa poata sa scape de retrogardare. N-au cum sa scape de retrogradare daca baga tineri", a declarat Liță Dumitru (63 de ani) pentru Dolce Sport.

Liţă Dumitru îl arată cu degetul pe George Copos pentru situaţia în care a ajuns Rapidul: "Lui Copos nu i-a convenit niciodata sa castige campionatul, ca trebuia sa dea prime de joc. Cand Rapid era pe primul loc la Brasov, i s-a parut ca i-au furat arbitrii, a scos echipa de pe teren, le-a dat 0-3 si au pierdut campionatul. El mereu avea jucatori care jucau pentru el si faceau in asa fel incat sa se strice atmosfera. A bagat echipa in insolventa ca sa poata sa dea afara jucatorii veniti pe bani multi", a mai spus Liţă Dumitru-

Rapid a retrogradat ultima dată la finalul sezonului 1988-1989, dar a revenit după un an în prima divizie. Liță Dumitru și-a petrecut junioratul la Rapid. A jucat pentru echipa mare între anii 1967-1972, perioadă în care a evoluat în 110 meciuri, reușind 11 goluri. A mai jucat pentru Steaua, Timișoara și Craiova, pentru a-și încheia cariera tot la Rapid, în 1988.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.