Valeriu Bordeanu, antrenorul FC Botoșani: „Pentru mine un punct ar fi un eșec

Valeriu Bordeanu, antrenorul FC Botoșani: „Pentru mine un punct ar fi un eșec"

Antrenorul principal al botosănenilor, Valeriu Bordeanu, crede că partida de mâine este totul sau nimic și un rezultat de egalitate ar fi ca un eșec.

„E un meci important, un meci în care putem salva multe din acest început de campionat, respectiv meciurile mai puțin reușite care le-am avut până acum. Eu personal văd un meci de totul sau nimic, chiar nu ne permitem să mai pierdem puncte acasă. Pentru mine un punct ar fi un eșec. Sunt cațiva jucători incerti. Ghinga a facut ieri primul antrenament la același nivel cu ceilalți. Vașvari este incert și nu s-a antrenat ieri", a precizat Valeriu Bordeanu.

FC Botoșani va întâlni, joi, la ora 13:00 pe teren propriu echipa Gaz Metan Mediaș, meci transmis în direct pe Dolce Sport 1 . Prețul biletelor este de 10 lei la peluze și 20 de lei la tribune.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.