Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un fotbalist de la Steaua se însoară cu o fostă vedetă Playboy. N-o să-ţi vină să crezi pe cine vor naşi

Un fotbalist de la Steaua se însoară cu o fostă vedetă Playboy. N-o să-ţi vină să crezi pe cine vor naşi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Mihai Costea s-a hotărât să îi ceară mâna Danielei Crudu după ce a ţinut-o în probe ca nevastă vreme de doi ani. Fostul „iepuraş" Playboy jubilează şi, deşi nunta va avea loc abia la vară, Daniela a făcut deja o listă de invitaţi, s-a gândit şi la modelul de rochie de mireasă, dar şi la verighete, care trebuie să fie cumpărate dintr-un magazin exclusivist din Dubai.

Daniela Crudu a demonstrat că poate fi femeie de casă, iar Mihai Costea s-a hotărât şi i-a cerut mâna, zilele trecute, într-un cadru romantic, scrie libertatea.ro.

Viitoarea mireasă s-a grăbit să împrăştie vestea în cercul ei de prieteni, iar unul dintre apropiaţii acesteia a spus că Daniela va face o nuntă cu 200 de persoane şi că nu visa niciodată să plece mireasă, din casa tătălui ei din Ferentari, direct la Palatul Snagov, unde va avea loc petrecerea.

De asemenea, Cruduţa vrea verighete dintr-un magazin exclusivist din Dubai, model pe care l-a ochit într-una dintre vacanţe. Şi, cum a fost fotomodel de profesie, Daniela refuză să intre în biserică dacă rochia nu va fi lucrată de un designer celebru.

Tatăl Cruduţei este foarte încântat că Mihai Costea îi va deveni ginere. „Mihai îmi aduce mereu colonie d-aia şucară, cum îl rog eu. Mai multe nu-i cer, că nu vreau să-l bag pe băiat la cheltuieli. Îmi place de băiat! Acum, bine, depinde de Daniela. Nu mai suntem ca pe vremuri, când părinţii îşi obligau copiii să se căsătorească cu unul sau cu altul. Ei să-i fie bine, că doar nu mă însor eu!", a spus Nelu Crudu.

Deşi Gigi Becali luase foc în urmă cu doi ani, când Mihai se cuplase cu Daniela, căci devenise un jucător foarte slab, acum fotbalistul se gândeşte chiar să-l facă naş de cununie pe latifundiar.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani