Trei medalii cucerite de Loredana Toma la Mondialele de Haltere

Trei medalii cucerite de Loredana Toma la Mondialele de Haltere

Clubul Sportiv Botoşani şi-a trecut în palmares încă trei medalii la cea mai importantă competiţie destinată cadeţilor. Loredana Toma a cucerit ieri seară trfei medalii de argint la Campionatul Mondial de haltere.

Sportiva antrenată de Constantin Urdaş a terminat pe locul doi atât la stilul smuls cât şi la aruncat cu 93 de kilograme şi respectiv 113 kilograme, scrie btonline.

Cu un total de 206 kilograme, botoşăneanca s-a clasat pe locul doi în clamentul general după rusoaica Nadezda Likhacheva care a reuşit 94 de kilograme la smuls, 116 la aruncat şi a avut un total de 210 kilograme. Astăzi, va intra în concurs Bianca Molie.. Sportiva botoşăneană este cotată cu şanse pentru a cuceri trei medalii de aur.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.