Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Suporterii FCM Dorohoi strâng figurine din pluș pentru primul meci din play-off. Vezi motivul!

Suporterii FCM Dorohoi strâng figurine din pluș pentru primul meci din play-off. Vezi motivul!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Suporterii din Dorohoi care doresc să fie prezenți la meciul FCM Dorohoi – Cetatea Târgu Neamţ de vineri, 18 aprilie 2014, ora 17:00, sunt îndemnați să doneze sau să vină la stadion cu figurine din pluș.

Câțiva suporteri ai FCM Dorohoi au luat inițiativa și s-au hotărât să sărbătorească primul gol din play-off al dorohoienilor prin aruncarea de figurine din pluș în teren. Această idee le-a venit după ce au văzut reacția celor 17.199 de spectatori prezenţi în arena Scotiabank Saddledome la meciul de hochei al echipei de juniori Calgary Hitmen care au aruncat 25.921 de ursuleţi de pluş pe gheaţa patinoarului, jucăriile urmând să fie oferite copiilor bolnavi şi săraci.

După acest model, suporterii dorohoieni vor dona aceste figurine din pluș reprezentanților Direcției de Asistență Socială Dorohoi care le va oferi copiilor nevoiași din Dorohoi.

În cazul în care observatorul delegat de FRF pentru meciul FCM Dorohoi – Cetatea Târgu Neamţ, nu va fi de acord cu această propunere, figurinele din pluș vor fi strânse la intrarea în stadion și donate după meci celor de la DAS Dorohoi.

Cei care doresc să participe la această acțiune inedită sunt rugați să aducă figurine din pluș în Piața Centrală, la administrația pieței, în Piața din cartierul Plevna, la chioșcul de legume-fructe sau să vină cu ele direct la stadion.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani