Steaua nu mai are rivală în București

Steaua nu mai are rivală în București

Dacă Rapid a fost retrogradată, Dinamo și-a arătat și aseară limitele în fața ”roș-albaștrilor”.

Steaua București a câștigat cu scorul de 2-1 derby-ul României, ajungând la cinci victorii consecutive în fața rivalilor din Ștefan cel Mare.

Meciul a fost prefațat de mai multe incidente violente în tribună, dar și de o coregrafie de excepție a fanilor dinamoviști. Devotamentul din tribune nu s-a transmis și în teren, unde ”câinii roșii” au fost ”sterilizați” în prima repriză de golul marcat repde de Latovlevici.

Fundașul Stelei a șutat senzațional, din vole, direct sub ”transversala” lui Bălgrădean. Dinamo nu a amenințat deloc poarta campioanei din Liga 1, iar în finalul primei părți a mai primit un gol. Fai a marcat în propria poartă, după o fază penibilă.

Oamenii lui Mulțescu au evoluat mult mai curajos în partea secundă, reușind să reducă din handicap prin Rotariu - un tânăr talentat, mult peste media valorică a lotului ”alb-roșu”.

Steaua nu a scăpat meciul din mână, iar câteva minute mai târziu a avut șansa de a se desprinde din nou pe tabela de marcaj. Latovlevici a executat slab un penalty acordat de arbitrul Balaj pentru un fault la Tănase, iar Dinamo a scăpat fără gol.

Până la finalul meciului, ”militarii” au mai irosit câteva ocazii, în timp ce ”câinii roșii” puteau să smulgă un punct pe final, însă Pape N'Daw - poate cel mai slab atacant străin care a evoluat vreodată în derby-ul României - a ratat dintr-o poziție excelentă.

Steaua obține a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon în Liga 1, în timp ce Dinamo rămâne cu doar patru puncte din patru partide.

Dacă formația lui Reghecampf transmite siguranță și competență, gruparea din Ștefan cel Mare pare cel mult o formație de pluton, adunată în grabă, cu mulți jucători mediocri și un stil de joc previzibil și învechit.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O săptămână de legendă.... la Teatrul Vasilache

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.