Stadionul Municipal Botoșani va găzdui un meci de Cupa României

Stadionul Municipal Botoșani va găzdui un meci de Cupa României

Federatia Romana de Fotbal a decis ca partida dintre Rapid CFR Suceava si Petrolul Ploiesti, din optimile Cupei Romaniei, sa se dispute pe stadionul Municipal din Botosani.

Sucevenii au invins pe cei de la Gaz Metan Medias cu scorul de 1-0 si astfel s-au calificat in aceasta faza a competitiei si pentru ca vor intalni pe Petrolul, o echipa de top din Romania, partida se va juca in nocturna. Cum la Suceava nu exista, oficialii suceveni si cei botosaneni, impreuna cu cei de la FRF, au decis ca partida sa se joace la Botosani.

Imediat dupa calificarea in optimi, jucatorul celor de la Rapid CFR Suceava, Dorin Semeghin, a spus ca este profesionit si joaca oriunde, chiar si la Botosani. "Dar ce are la Botosani? E fotbal doar. Este o competie si jucam oriunde, pentru ca suntem profesionisti. Unde este nocturna acolo jucam", a declarat Semeghin, citat de stiri.botosani.

Partida dintre Rapid CFR Suceava si Petrolul Ploiesti va avea loc pe 30 octombrie, la ora 18:30.

Rivalitatea sportiva dintre Botosani si Suceava este cunoscuta, mai ales atunci cand FC Botosani si Cetatea Suceava se duelau in Liga a II-a. "Tarani fara bani, din comuna Botosani" sau "Tara paielor" erau doar cateva dintre scandarile suporterilor suceveni, in timp ce botosanenii replicau cu "Daca bazarul nu ar fi, voi din ce ati mai trai?".

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată a provocat un incendiu în balconul unui apartament din Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.