Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sebastian Ianc, mijlocașul de la FC Bihor transferat la FC Botoșani

Sebastian Ianc, mijlocașul de la FC Bihor transferat la FC Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FC Bihor a anunţat că s-a despărţit de mijlocaşul Sebastian Ianc. Transferul jucătorul s-a făcut abia miercuri după ce Adunarea Generală a Asociaţilor clubului orădean au aprobat oferta formaţiei FC Botoşani.

Venit gratis, anul trecut, la FC Bihor, după încheierea parteneriatului cu Luceafărul, şi deţinut în coproprietate de cele două cluburi, Ianc s-a transferat în Liga 1.

Mijlocaşul se alăturase lotului trupei pregatite de Leo Grozavu încă de pe 16 iunie, atunci când a plecat şi în stagiu de pregătire de la Târgu Neamţ.

"Am ajuns la o înţelegere cu FC Botoşani, echipă cu care voi semna un contract pentru o perioadă de doi ani. Mă bucur că am reuşit să fac pasul spre Liga 1. Sunt conştient că la Botoşani va trebui să mă bat pentru un loc de titular cu jucători experimentaţi precum Croitoru sau Vaşvari. Ştiu că FC Botoşani este o echipă bună, un grup unit, o echipă care anul trecut a făcut o treabă foarte bună. Eu am mai lucrat cu Leo (n.r. - antrenorul Leo Grozavu) la Luceafărul Oradea. Sper ca în noua ediţie de campionat să avem rezultate bune şi să avem o clasare cât mai bună", a spus Ianc, potrivit liga2.ro.

Sebastian Ianc are 27 de ani, poate evolua atât ca mijlocaş stânga cât şi ca mijlocaş dreapta, şi a jucat până acum la Luceafărul Oradea, Şimleul Silvaniei şi FC Bihor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani