Sebastian Ianc, mijlocașul de la FC Bihor transferat la FC Botoșani

Sebastian Ianc, mijlocașul de la FC Bihor transferat la FC Botoșani

FC Bihor a anunţat că s-a despărţit de mijlocaşul Sebastian Ianc. Transferul jucătorul s-a făcut abia miercuri după ce Adunarea Generală a Asociaţilor clubului orădean au aprobat oferta formaţiei FC Botoşani.

Venit gratis, anul trecut, la FC Bihor, după încheierea parteneriatului cu Luceafărul, şi deţinut în coproprietate de cele două cluburi, Ianc s-a transferat în Liga 1.

Mijlocaşul se alăturase lotului trupei pregatite de Leo Grozavu încă de pe 16 iunie, atunci când a plecat şi în stagiu de pregătire de la Târgu Neamţ.

"Am ajuns la o înţelegere cu FC Botoşani, echipă cu care voi semna un contract pentru o perioadă de doi ani. Mă bucur că am reuşit să fac pasul spre Liga 1. Sunt conştient că la Botoşani va trebui să mă bat pentru un loc de titular cu jucători experimentaţi precum Croitoru sau Vaşvari. Ştiu că FC Botoşani este o echipă bună, un grup unit, o echipă care anul trecut a făcut o treabă foarte bună. Eu am mai lucrat cu Leo (n.r. - antrenorul Leo Grozavu) la Luceafărul Oradea. Sper ca în noua ediţie de campionat să avem rezultate bune şi să avem o clasare cât mai bună", a spus Ianc, potrivit liga2.ro.

Sebastian Ianc are 27 de ani, poate evolua atât ca mijlocaş stânga cât şi ca mijlocaş dreapta, şi a jucat până acum la Luceafărul Oradea, Şimleul Silvaniei şi FC Bihor.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.