Scor alb în meciul disputat vineri între FCM Dorohoi și CS Kosarom Pașcani - FOTO

Scor alb în meciul disputat vineri între FCM Dorohoi și CS Kosarom Pașcani - FOTO

FCM Dorohoi a disputat, în fața a aproximativ 200 de suporteri, împotriva celor de la CS Kosarom Pașcani, meciul care a contat pentru cea de-a cincea etapă din Liga a 3 a Seriei 1.

Vineri, 6 septembrie 2013, s-a disputat cea de-a cincea etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care FCM Dorohoi a terminat la egalitate (0-0) meciul disputat de la ora 17:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

FCM Dorohoi a început meciul bine și a avut o primă ocazie în minutul 7, când Eduard Sandu a pătruns în careul gazdelor și a șutat periculos. În următoarele minute meciul s-a dovedit a fi unul echilibrat, minutul 15 fiind unul de intensitate mai ridicată, minut în care FCM Dorohoi a atacat pozițional iar oaspeții au încercat să surprindă pe contraatac. În minutul 27 Ghiviziu poziționează un șut bun, dar din păcate mingea trece puțin pe lângă poartă. O altă ocazie pierdută a fost cea din minutul 31 când Homneac a încercat un șut de la 14 metri, mingea trecând însă peste poartă. Scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza secundă a început prin dominarea autoritară a celor de la FCM Dorohoi. Dorohoienii au avut două ocazii imense de a înscrie, în minutul 50 când Ghiviziu a tras de la 17 metri, din păcate în bara laterală,  și în minutul 73, când Orășanu a expediat un șut de la 18 metri, nimerind vinclul porții. Suporterii au suspinat în minutul 68 când Homneac a șutat de la 13 metri, însă portarul gazdelor a scos miraculos și în minutul 78 când Grumezescu a trecut de portar, dar a șutat pe lângă poartă din doi metri. În minutul 88 FCM Dorohoi a rămas în 10 jucători după ce Halip a primit cel de-al doilea galben în urma unui fault mai dur. Meciul s-a  încheiat cu scorul de 0-0.

Autor: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.