Rezultate de excepție obținute de micii tenismeni botoșăneni la Turneul Campionilor din Brașov - FOTO

Rezultate de excepție obținute de micii tenismeni botoșăneni la Turneul Campionilor din Brașov - FOTO

In perioada 30-31 ianuarie 2021, la Brasov, a avut loc ”Turneul Campionilor - Tenis 10”, organizat de Federatia Romana de Tenis, o competitie dedicata micilor tenismeni romani. 

La acest turneu au participat si cinci copii din Botosani, pregatiti de antrenorul Doru Gravrilet de la Clubul Sportiv TRIDEX ARENA. La categoria ROSU Challenger, locul I a fost castigat de botosaneanca Delia Traciu, in varsta de 8 ani, in timp ce Andrei Daniel Crăciun, in varsta de 7 ani, s-a clasat pe pozitia a III-a. La turneul final s-au mai calificat alti doi botosaneni: Maria Iostin in varsta de 7 ani si Matei Dutcă in varsta de 8 ani.

La categoria portocaliu, Iustina Corina Crăciun a trecut de grupe si s-a clasat in primii 8 jucatori.

„Turneul Campionilor 2020, organizat în ianuarie 2021 din cauza pademiei, la Brașov, a avut parte de o foarte buna organizare atât a meciurilor, cât și a masurilor de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus ceea ce este meritul organizatorului Lechner Tennis School. Au participat copii din orașe precum Botoșani, Suceava, București, Pitești, Bacău, Brașov. Este cel mai important turneu al anului la care ajung cei mai buni copiii din tara, organizat sub egida Federației Romane de Tenis.”, a declarat antrenorul Doru Gravrilet.

Simona Halep debuteaza in 2021 la Melbourne, acolo unde sunt organizate doua turnee, inainte de Australian Open ce va avea loc in perioada 8 feb - 21 feb. Micii botosaneni sunt mari fani ai Simonei si urmaresc cu sufletul la gura fiecare meci. 

„Copii sunt muncitori, în primul rand, dar și cu o buna educație primita acasă. Eu încerc sa fiu prieten cu ei, glumesc, ii iau în brate, înainte de turneu. La plecarea de la hotel chiar am avut si o partida de bulgareala. Sunt multi copii dornici sa faca tenis, iar dupa ce Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros a fost un boom. Avem in cadrul clubului aproximativ 80 de copii ce vor sa faca performanta in tenis”, a mai spus Doru Gravrilet.

Stirea anterioara

Utilizarea verzei în tratamentele externe

Stirea Urmatoare

Conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, ediția a II-a

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.