Recital de nouă goluri: FCM Dorohoi a plecat fără punct de la Brăila după ce a încasat șase goluri

Recital de nouă goluri: FCM Dorohoi a plecat fără punct de la Brăila după ce a încasat șase goluri

Parcursul pozitiv din ultimele etape, al celor de la FCM Dorohoi, a fost întrerupt de CF Brăila, scor 6-3, într-un meci ce a contat pentru cea de-a noua etapă. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la CF Brăila sâmbătă, 18 octombrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „Municipal” din Dorohoi.

Vezi componența echipelor de start:

CF Brăila: Mitrea, Spiridon, Ghiocel, L. Ivan, Stănciulescu, Frunză (cpt.), Petean, Spătaru, Mucuţă, Onofraş, Puşcaşu.

FCM Dorohoi: Listaru, Cososchi, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Pavăl, Lumaicu, A. Vlaicu, T. Tudorache, Stancoschi, Barabaş.

Prima repriză a fost începută în forță de  CF Brăila, care a reușit să puncteze încă din minutul 6 prin Pușcașu care a înscris cu capul din șase metri după o centrare a lui Onofraș. După numai șase minute, în minutul 12, brăilenii au punctat din nou prin Onofraș care a scăpat cu mingea de la mijlocul terenului, l-a driblat pe portarul dorohoian şi a înscris. FCM Dorohoi a fost dominată total de gazde care aveau în minutul 25 o statistică zdrobitoare de 6-0 la șuturi la poartă. Același Onofraș modifică tabela la scor de neprezentare în minutul 36, după ce Pușcașu a centrat de pe partea dreaptă. La pauză tabela indica 3-0.

Repriza secundă a fost începută tot cu gazdele în atac. Brăilenii și-au mărit avantajul în minutul 65 după ce Onofraș a mai dat o pasă de gol, de această dată lui Nicoliță care a înscris cu un șut la colțul lung. După numai două minute Nicoliță face dubla și înscrie cu un șut puternic de la 16 metri. Moralul jucătorilor de la FCM Dorohoi era la pământ, iar gazdele păreau dornice să atace în continuare. Gura de oxigen a oaspeților a venit în minutul 78, când Vrabie a transformat un penalti obținut în urma unui fault în careu asupra lui Pavăl. În minutul 88, Nicoliță a reușit hattrick-ul după ce a înscris cu un șut de la aproximativ 10 metri și a dus tabela la 6-1. Dorohoienii au redus considerabil din diferență pe finalul meciului prin Vrabie care a înscris cu un șut din interiorul careului și prin Pavăl care a prins o torpilă de la aproximativ 20 de metri, direct în vinclul porții brăilene. Meciul s-a încheiat cu scorul de 6-3.

În următoarea etapă, FCM Dorohoi va întâlni pe teren propriu formația Săgeata Năvodari.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.