Razvan Lucescu a parasit Nationala

Razvan Lucescu a parasit Nationala

Selectionerul echipei a parasit Nationala pentru un contract cu echipa Rapid. Vezi cine ar putea fi noul antrenor.

Apropiati ai nucleului Hagi-Iordanescu-Moldovan au confirmat ca au fost discutii pentru aceasta formula si ca propunerea acestei echipe tehnice pentru banca nationalei a venit din partea lui Mircea Sandu. Conform Realitatea TV, Gheorghe Hagi va fi noul tehnician al echipei nationale a Romaniei, dupa ce Razvan Lucescu si-a dat demisia, in aceasta dimineata.

Fostul international se intoarce astfel pe banca reprezentativei noastre, dupa 10 ani de pauza. Hagi a mai antrenat nationala de seniori in 2001, dar a fost dat afara dupa ce a ratat calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2002.

Gheorghe Hagi va fi ajutat de Viorel Moldovan, care ii va fi secund, si de Anghel Iordanescu, fostul antrenor urmand sa ocupe postul de director tehnic, sustine Realitatea TV.

Iata mai jos comunicatul de presa al Federatia Romana de Fotbal:

"In cursul diminetii zilei de azi, 4 iunie a.c., presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o intalnire cu domnul Razvan Lucescu, acesta din urma informandu-l pe seful FRF ca renunta la functia de selectioner, decizie care intra in vigoare imediat. astfel, se incheie un mandat care a inceput la 6 iunie 2009, cu un 1-0, in deplasare, contra Lituaniei, in preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010, ultimul joc, 3-0 cu Bosnia-Hertegovina, parafand un bilant de 21 de meciuri, dintre care 7 victorii, 7 egaluri si 7 infrangeri.

Aceasta inseamna ca echipa va fi condusa, la apropiatele meciuri amicale din America de Sud, contra Braziliei (Sao Paulo, 7 iunie a.c.) si Paraguayului (11 iunie a.c.), de antrenorul principal al echipei nationale de tineret Under 21, Emil Sandoi, si de Stefan Iovan. Impreuna cu Razvan Lucescu, a parasit staff-ul tehnic al nationalei si preparatorul fizic al acesteia, Diego Longo.

In ceea ce priveste lotul care se va imbarca diseara, la ora 18.15, de pe aeroportul Henri Coanda, in directia Sao Paulo, via Frankfurt, acesta a suferit doua modificari: Adrian Mutu a fost inlocuit de George Tucudean (FC Dinamo Bucuresti), in timp ce in locul lui Cristian Sapunaru a sosit Gabriel Matei (CS Pandurii Lignitul Targu Jiu, transferat de la 1 iulie a.c. la FC Steaua Bucuresti).

In cadrul intalnirii de azi, una care a consfintit o despartire amiabila, civilizata si fara vreo urma de conflict, presedintele FRF i-a multumit lui Razvan Lucescu pentru intreaga activitate depusa ca selectioner. Acest fapt il face public si prin intermediul prezentului Comunicat, urandu-i succes acolo unde va munci in continuare si sperand ca viitorul selectioner, impreuna cu staff-ul sau, sa continue munca lui Razvan Lucescu avand aceleasi rezultate cum a fost cel de aseara, contra Bosniei-Hertegovina. ", scrie pe site-ul FRF.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.