Primarul Ovidiu Portariuc îşi doreşte ca Botoşaniul să aibă echipă în prima ligă

Primarul Ovidiu Portariuc îşi doreşte ca Botoşaniul să aibă echipă în prima ligă

Noul primar susţine că va aloca în continuare bani către FC Botoşani, echipa fanion a municipiului. El îşi doreşte chiar promovarea în liga I dar spune că va trebui să facă o analiză pentru a vedea de câţi bani este nevoie.   

“În primul rând trebuie să facem o analiză şi să vedem cum au fost folosite resursele până acum în sportul botoşănean şi care au fost rezultatele. Cu siguranţă vom sprijini sportul. Eu sunt un mare susţinător al sportului, fiind şi sportive de performanţă. Ştiu ce înseamnă spăortul pentru o comunitate. Trebuie să vedem  măsura în care aceste investiţii făcute până acum în sport au şi dat roade. Facem o analiză şi acolo unde considerăm că este nevoie de suplimentare vom suplimenta iar acolo unde nu au fost rezultate vom face corecţii”, a spus Ovidiu Portariuc care a adăugat:

“Ar fi frumos şi Botoşaniul cred că merită să aibă o echipă în prima ligă dar trebuie să vedem de ce finanţare vorbim şi dacă bugetul poate susţine o astfel de finanţare. Trebuie să discutăm pe cifre. Eu sunt deschis oricărei colaborări”.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani susţine că va continua să investească doar cu condiţia ca roş-alb-albaştrii să promoveze în primul eşalon al fotbalului românesc. “Sunt convins că va continua Consiliul Local. Nu am vorbit cu noul primar. În mod cert voi avea o discuţie în măsura în care domnul Portariuc va avea timp. La prima vedere cred că vor continua programul de finanţare de anul acesta. Ambiţia de a ajunge în divizia A mă macină şi mă gândesc ce ar trebui să fac pentru a ajunge în divizia A. Nu pot să o fac singur, din mai multe motive. Sunt lucruri care ţin de component locală. În divizia A nu poţi lua licenţă fără nocturnă şi gazon încălzit. Rămân la FC Botoşani doar dacă vom avea condiţii de divizia A”, a spus Vlaeriu Iftime, citat de btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.