Potrivit Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon, Turul Ciclist va ajunge şi anul viitor la Botoşani

Potrivit Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon, Turul Ciclist va ajunge şi anul viitor la Botoşani

Preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon, Gavrilă Vasilescu, s-a arătat mulţumit de felul în care Turul Ciclist al României a fost primit în Botoşani. El a dat garanţii că ediţia a 50-a a competiţiei, cea de anul viitor, va avea o etapă care va include şi Botoşaniul.

Botoşaniul organizează foarte bine primirea tutului şi tot ceea ce se întâmplă. Niciodată în Botoşani nu au fost probleme şi avem garanţia că nici nu vor fi probleme privind cazarea, privind masa sportivilor, privind securitatea întregii echipe. Botoşaniul a mers tot timpul foarte bine“, a spus Vasilescu, citat de botosaninews.

Fostul senator de Botoşani crede că Botoşaniul ar putea ocupa şi în acest an primul loc în clasamentul marilor oraşe care găzduiesc cel mai bine Turul Ciclist. El şi-a manifestat mulţumirea faţă de deschiderea manifestată de primarul Cătălin Flutur şi de fostul prefect Cristian Roman.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.