Pauză competiţională pentru FCM Dorohoi, în această etapă

Pauză competiţională pentru FCM Dorohoi, în această etapă

Astăzi, 15 mai, se va disputa a 27-a etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi ar fi trebuit să îi întâlnească pe cei de la AFC Odorheiu Secuiesc, însă datorită faptului că aceştia s-au retras, dorohoienii au pauza competiţională.

AFC Odorheiu Secuiesc s-a retras din competiţie înainte de începerea campionatului, astfel încât celelalte 15 echipe din seria C1 vor avea fiecare câte o etapă pauză. În runda următoare, va sta FCM Dorohoi, care va profita însă din plin de această zi liberă, efectuând antrenamente pentru întreținerea formei jucătorilor.

Până la această etapă FCM Dorohoi a strâns 34 de puncte şi este clasată pe locul 8 al campionatului Ligii a 3-a, Seria I [Vezi FOTO 2].

Vezi programul complet al acestei etape:

FCM Dorohoi – stă

SC Municipal Petrotub Roman – SC FC Otelul Galaţi 2

SC FC Ceahlaul Piatra Neamţ II – CSM Paşcani

CS Aerostar Bacău – Sport Club Bacau

CSM Focşani – CSM Râmnicu Sărat

ABC Stoicescu – ACS Sporting Suceava

FC Politehnica Galaţi – CS Panciu

ACS Rapid CFR Suceava – CS Cetatea Târgu Neamţ

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Botoşani se prelungește. Vezi între ce ore va funcționa!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.