Patru cupe ale României cucerite de Clubul Sportiv Botoşani

Patru cupe ale României cucerite de Clubul Sportiv Botoşani

Clubul Sportiv Botoşani a cucerit patru cupe ale României la competiţia destinată juniorilor ce se dispută în această săptămână la Oneşti. De asemenea, CS Botoşani a mai obţinut trei locuri doi şi trei locuri trei.

Locul I:

Cat. 69 kg Toma Loredana (75 kg smuls – 90 kg aruncat)

Cat. 75 kg Ioniţă Bianca (78 kg smuls - 106 kg aruncat - record naţional Juniori I aruncat)

Cat. 63 kg Heghis Loredana (80 kg smuls - 102 kg aruncat)

Cat. +75 kg Aanei Andreea (74 kg smuls – 91 kg aruncat)

Locul II:

Cat. 75 kg Hulpan Sorina

Cat. 48 kg Grigoras Viorica

Cat. 69 kg Ilie Ionut

Locul III:

Cat. 58 kg Abalasei Anamaria

Cat. 48 kg Avădanei Iulia

Cat. 69 kg Stoian Doru

“Suntem în grafic. Rezultatele sunt foare bune ţinând cont că nu i-am avut pe Florin Bejenariu şi Bianca Molie care sunt în pregătire pentru Campionatul Mondiala din Guatemala şi care în mod sigur ar fi cucerit încă două cupe”, a spus Andrei Amos, directorul CS Botoşani, citat de btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.