Oficialii CS Aerostar Bacău au felicitat echipa dorohoiană și au promis răzbunare în retur - VIDEO

Oficialii CS Aerostar Bacău au felicitat echipa dorohoiană și au promis răzbunare în retur - VIDEO

În urma victoriei dorohoienilor de pe Stadionul Municipal „1 Mai” din Dorohoi, în faţa celor de la CS Aerostar Bacău, atât Valeriu Voicu, președintele CS Aerostar Bacău cât şi Vali Cioancă, antrenorul secund al echipei, au felicitat echipa gazdă pentru victorie și au încurajat proprii jucători.

Președintele CS Aerostar Bacău, Valeriu Voicu, s-a arătat mulțumit de evoluția propriilor jucători, considerând că a fost un meci între două echipe bune care totuși se putea termina altfel în cazul în care Aerostar Bacău nu rata atâtea ocazii în situații de unu-la-unu cu portarul.

Vali Cioancă, antrenorul secund al echipei, este de părere că această ar fi fost echitabil un rezultat de 0-0 și este convins că arbitrul a fost depășit de situație și a tranșat meciul în prelungiri. Acesta a felicitat echipa dorohoiană și a promis răzbunare în meciul din returul campionatului. (Andrei B.)

Vezi declaraţiile VIDEO:

 

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.