O nouă performanță pentru FC Botoșani după ce s-au califica în play-off-ul Ligii I

O nouă performanță pentru FC Botoșani după ce s-au califica în play-off-ul Ligii I

FC Botoșani s-a calificat, pentru a doua oară, în play-off-ul Ligii 1, după ce, vineri seară, 9 aprilie 2021, a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), pe terenul formației FC Voluntari. Echipa lui Marius Croitoru a obținut doar un punct la Voluntari, dar a profitat de înfrângerea Chindiei Târgoviște cu 3-1 la FC Argeș.

Botoșaniul a deschis scorul în minutul 20 prin Ashkovski, însă a fost egalată în minutul 52 prin Droppa. În condițiile în care Academica Clinceni a învins cu 3-1 pe Dinamo, Botoșaniul termină pe locul al șaselea al clasamentului,cu 42 de puncte, față de Academica, care a avut 44.

Stirea anterioara

Cum să întinerim trupul, pentru a putea îmbunătăți calitatea vieții

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.