O medalie de aur și două de argint cucerite de botoșăneanca Bianca Molie la Campionatul Mondial de haltere

O medalie de aur și două de argint cucerite de botoșăneanca Bianca Molie la Campionatul Mondial de haltere

La doar 16 ani, Bianca Molie a reuşit un rezultat extraordinar la Campionatul Mondial de haltere ce s-a desfăşurat în Guatemala. Duminică seară, botoşăneanca şi-a trecut în palmares cel mai bun rezultat al carierei sale şi totodată cel mai bun rezultat din istoria secţiei de haltere a CS Botoşani.

Bianca Molie a cucerit o medalie de aur şi două de argint la această ediţie a Campionatului Mondial. Ea s-a clasat pe doi atât la stilul smuls cu 92 de kilograme cât şi la aruncat cu 113 kilograme. Cu un total de 205 kilograme, botoşăneanca a terminat concursul pe primul loc.

“Este un rezultat extraordinar obţinut de Bianca Molie. Performanţa este cu atât mai mare ţinând cont că are doar 16 ani şi a concurat contra unor sportive de 19-20 de ani. Este cel bun rezultat al secţiei de haltere. Bianca Molie a fost foarte aproape de a stabili şi un nou record european”, a spus Andrei Amos, directorul CS Botoşani, citat de btonline.

Tot la aceeaşi competiţie, botoşăneanul Florin Bejenariu s-a clasat pe locul şase la categoria 69 de kilograme. El a terminat concursul pe cinci la aruncat cu 168 de kilograme şi pe şapte la smuls cu 137 de kilograme.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.