Noi medalii obținute de sportivi botoșăneni la Campionatul European de Qwan qi do

Noi medalii obținute de sportivi botoșăneni la Campionatul European de Qwan qi do

Mai mulți copii, sportivi legitimați la cluburile Dao și Shin Dao se întorc acasă cu medalii de  Campionatul European Intercluburi care se desfasoara la Berlin, Germania in această perioadă.

Copiii de la cluburile conduse de Eugen Turcanu, Victor Trofin și respectiv Costel Airoaie au concurat cu sportivi de la alte cluburi din Europa, reușind după primele probe să aducă și medalii.

Astfel, la proba tao quyen, frații Elena și Andrei Stroici au fost declarați vicecampioni și respectiv campion la categoriile lor de vîrstă. Cosmin Dascălu a fost declarat campion european la aceeași proba iar Camelia Cremene a obținut medalia de argint la proba de song dau.

Elena Stroici, Andrei Stroici si Cosmin Dascălu sunt legitimați la Clubul Dao iar Claudia Cremene la Shin Dau.

Competiția continuă cu celelalte probe, urmînd să revenim și cu celelalte rezultate obținute la Berlin de sportivii botoșăneni.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.