Noi medalii obținute de dorohoieni la Campionatul European de karate ISKF

Noi medalii obținute de dorohoieni la Campionatul European de karate ISKF

In perioada 15-16 octombrie s-a desfasurat la Brasov prima editie a Campionatului European de karate ISKF.

Din echipa romaniei au facut parte si sportivi ai clubului Black Tiger Botosani si filial Dorohoi, si anume: MIHOC ELISABETA CARE A OBTINUT MEDALIA DE AUR LA KATA INDIVIDUAL categoria 10-11 ani centura maron, AUR KUMITE INDIVIDUAL la aceeasi categorie SI ARGINT LA KATA SINCRON categotia sub 17 ani century colorate, POPA MARI care a obtinut medalia de bronz la kata individual categoria 8-9 ani centura galben verde si argint la kata sincron categorie -17 ani century colorate, PALMARIU BIANCA care a obtinut medalia de bronz la kumite individual categoria 8-9 ani centura albastra, GRECU RAZVAN care a obtinut medalia de argint la kata sincron categoria -17 ani century colorate, CIUBOTARU BOGDAN care a obtinut medalia de bronz la kumite individual categoria 14-15 ani century colorate galben verde, ZOTIC MIHAI care a obtinut medalia de bronz la kata individual categoria 18-44 ani century maron, IACOB ADRIAN care a obtinut bronz la kata individual si bronz la kumite individual la categoria 14-15 ani century maron, MUSETESCU DANIEL care a obtinut bronz la kumite individual categoria 18-44 ani century negre.

Au mai participat RUSU VLAD, FRUNZUC ALEX, MIRON ALIN, ABUZILOAE SEBASTIAN SI GONTINEAC MARIAN. Cei din urma s-au clasat destul de aproape de podium. Deci in final sportivii botosaneni si dorohoieni s-au intors cu 12 medalii din care 2 de aur, 3 de argint, si 7 de bronz. Instructorul Mihoc Sergiu se declara foarte multumit de rezultatele obtinute de elevii sai, acestea fiind peste asteptari avind in vedere si prezenta numeroasa la acest campionat peste 200 de participanti din 6 tari si anume: ROMANIA, MOLDOVA, ITALIA, GERMANIA, ISRAEL SI NOUA ZEELANDA in calitate de invitat special. „Un alt detaliu important pe care doresc  sa-l precizez este faptul ca au participat si concurenti de peste 50 ani care au avut categorie separate +44 ani la care si selectionata romaniei a avut participant. Aceast campionat a fost supervizat de directorul tehnic ISKF dl. JAMES FIELD 8 Dan din California care a fost insotit si de 3 asistenti. Doresc sa multumesc in mod deosebit parintilor care au inteles si au acceptat un program intens de antrenament pentru copii”, a tinut sa precizeze instructorul Sergiu Mihoc.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.