News Alert - Cornel Şfaiţer, chemat săptămâna viitoare la DNA

News Alert - Cornel Şfaiţer, chemat săptămâna viitoare la DNA

Preşedintele AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, care este membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), va trebui să compară, săptămâna viitoare, în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Şfaiţer, care reprezintă echipele din seria I din Liga a doua la FRF, va trebui să răspundă întrebărilor legate de corupţia din FRF.

El, alături de alţi nouă membri ai federaţiei, dar şi de preşedintele Mircea Sandu şi de preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este cercetat într-un dosar deschis la plângerea patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, scrie botosaninews.

Decizia ca Universitatea Craiova sa nu mai joace in Liga 1 a fost luata de conducerea fotablului romanesc la sfarsitul lunii iulie. Atunci, lui Adrian Mititelu i se reprosa ca a incalcat regulile FIFA si UEFA, cand a dat in judecata Federatia de Fotbal pentru ca l-ar fi obligat sa ii plateasca lui Victor Piturca despagubiri de 1.800.000 de euro.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.