Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Negoiţă nu a mai rezistat. Anunţul făcut după furtul de la Botoşani

Negoiţă nu a mai rezistat. Anunţul făcut după furtul de la Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Ionuţ Negoiţă a criticat dur arbitrajul lui Lucian Rusandu din meciul cu FC Botoşani, pierdut de „cîini” cu scorul de 2-1, şi înţesat de erori:

„Nu e penalty. Se aştepta de mult. Noi intrasem în joc şi riscam să cîştigăm. A trebuit să intervină arbitrul să îşi arate valoarea. Autogolul nostru a venit după ce Palic a fost faultat şi meciul s-a lăsat să curgă. S-a văzut de la distanţă că a venit croit. Nu mai vorbim de greşeli umane, vorbim de mizerie şi golănie. O dezamăgire totală, care îţi ia tot chelul să te mai uiţi la fotbal, să mai investeşti. Ne batem joc de acest fenomen, care de altfel e frumos. Ne gîndim la un protest serios, pentru că aşa nu se mai poate. E al cincilea meci în care sîntem dezavantajaţi pe faţă, de chestiuni evidente.

Noi am pierdut 6-7 puncte, alte echipe au fost avantajate pe faţă. Cinci meciuri la rînd să se întîmple la modul evident mi se pare mult prea mult.

E mare păcat. E o bătaie de joc fără margini. ce ar mai fi de comentat cînd noi vorbim degeaba. Cei care greşesc îşi văd de treabă şi noi ne facem nervii praf. Ei încasează, culmea noi îi şi plătim. Şi bătuţi şi cu banii luaţi. Să ne retragem fiecare, să-i lăsăm pe ei să finaţeze fotbalul, că asta vor. Nici suporterii nu mai vin, s-au săturat şi ei de atîtea probleme. Să nu ne mire că avem un fotbal din ce în ce mai slab. Asta taie cheful şi celor mai curajoşi care vor să investească şi o să-şi vadă de drumul lor. S-a văzut de la distanță că a venit croit. Nu putem vorbi de greșeli umane. Vorbim de mizerie, de golănii. Îți ia tot cheful să mai investești în fotbal cînd vezi asta. Ne batem joc de acest fenomen. Noi ne-am văzut mereu de treaba noastră, dar cred că ne iau de fraieri. Vom face un protest serios. Dacă se mai întîmplă asta ne retragem din campionat! Eu nu prea cred că sunt coincidențe lucrurile care ni se întâmplă”, a tunat Negoiţă la finalul partidei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani