Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nebunie totală: Liga 1 ar putea avea 20 de echipe

Nebunie totală: Liga 1 ar putea avea 20 de echipe

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Florin Prunea a declarat că Iaşiul a făcut cerere pentru un sistem competiţional cu 20 de echipe.

Mircea Sandu a găsit o soluţie prin care să împace şi capra şi varza. Şeful FRF a declarat că va face o propunere ca Liga 1 să se joace în sistemul cu 20 de echipe, pentru a rezolva şi situaţia fără ieşire, în acest moment, a Rapidului. Planul lui Mircea Sandu prinde încet-încet contur. Florin Prunea a declarat că Iaşiul a făcut cerere pentru un sistem competiţional cu 20 de echipe. Dacă se va aproba acest lucru, Iaşiul şi Rapidul ar reveni în Liga 1. Rămâne de văzut cum se  va rezolva problema etapelor şi ţintarul în noul format.

„Ar fi o revenire la normalitate. Am făcut o cerere în care să se aprobe un sistem competiţional cu 20 de echipe. Nu aş vrea să revin la ce s-a întâmplat: s-a văzut unde am ajuns. Este un drept al clubului nostru, ca membru afiliat. Eu nu ştiu dacă Rapid a făcut o cerere în acest sens. Noi, indiferent ce se va întâmpla, mergem pe drumul nostru. Noi nu avem nicio vină că s-a ajuns în această situaţie. Noi ne-am apărat punctul de vedere, atât şi nimic mai mult", a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Mircea Sandu: „Să băgăm şi Rapidul şi Iaşiul în Liga 1! Toată lumea va fi mulţumită"

„Domnule, dacă s-au făcut atâtea, nu se poate face Liga I cu 20 de echipe? Să băgăm şi Rapidul şi Iaşiul? Atunci toate lucrurile se pun la punct şi toată lumea este mulţumită. În ligile a doua şi a treia, din câte am auzit, vor fi serii de câte 12 echipe, pe sistem play-off şi play-out. Dar dacă se face propunerea asta la Comitetul Executiv, cu 20 de echipe, o să o votez şi eu. Dar asta trebuie să vină din partea Ligii. Este de comentat. Câte echipe ar retrograda de la anul? 6 şi promovează 4, pentru că s-a votat pentru sezonul următor varianta cu 18 echipe", a declarat ieri Mircea Sandu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani