Nebunie totală: Liga 1 ar putea avea 20 de echipe

Nebunie totală: Liga 1 ar putea avea 20 de echipe

Florin Prunea a declarat că Iaşiul a făcut cerere pentru un sistem competiţional cu 20 de echipe.

Mircea Sandu a găsit o soluţie prin care să împace şi capra şi varza. Şeful FRF a declarat că va face o propunere ca Liga 1 să se joace în sistemul cu 20 de echipe, pentru a rezolva şi situaţia fără ieşire, în acest moment, a Rapidului. Planul lui Mircea Sandu prinde încet-încet contur. Florin Prunea a declarat că Iaşiul a făcut cerere pentru un sistem competiţional cu 20 de echipe. Dacă se va aproba acest lucru, Iaşiul şi Rapidul ar reveni în Liga 1. Rămâne de văzut cum se  va rezolva problema etapelor şi ţintarul în noul format.

„Ar fi o revenire la normalitate. Am făcut o cerere în care să se aprobe un sistem competiţional cu 20 de echipe. Nu aş vrea să revin la ce s-a întâmplat: s-a văzut unde am ajuns. Este un drept al clubului nostru, ca membru afiliat. Eu nu ştiu dacă Rapid a făcut o cerere în acest sens. Noi, indiferent ce se va întâmpla, mergem pe drumul nostru. Noi nu avem nicio vină că s-a ajuns în această situaţie. Noi ne-am apărat punctul de vedere, atât şi nimic mai mult", a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Mircea Sandu: „Să băgăm şi Rapidul şi Iaşiul în Liga 1! Toată lumea va fi mulţumită"

„Domnule, dacă s-au făcut atâtea, nu se poate face Liga I cu 20 de echipe? Să băgăm şi Rapidul şi Iaşiul? Atunci toate lucrurile se pun la punct şi toată lumea este mulţumită. În ligile a doua şi a treia, din câte am auzit, vor fi serii de câte 12 echipe, pe sistem play-off şi play-out. Dar dacă se face propunerea asta la Comitetul Executiv, cu 20 de echipe, o să o votez şi eu. Dar asta trebuie să vină din partea Ligii. Este de comentat. Câte echipe ar retrograda de la anul? 6 şi promovează 4, pentru că s-a votat pentru sezonul următor varianta cu 18 echipe", a declarat ieri Mircea Sandu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Botoșănean amendat de jandarmi după un apel fals la 112

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.