Momente penibile pentru Steaua, înainte de meciul cu Chelsea. Ziariştii britanici au rămas stupefiaţi

Momente penibile pentru Steaua, înainte de meciul cu Chelsea. Ziariştii britanici au rămas stupefiaţi

La Sala de Protocol de pe Arena Naţională s-a petrecut un moment cel puţin jenant, organizatorii de la Steaua nefiind în stare să le asigure ziariştilor britanici nişte banale pahare de plastic.

Pentru meciul Steaua - Chelsea, din Liga Campionilor, au sosit la Bucureşti şi foarte mulţi jurnalişti britanici, care au umplut marţi seara Sala de Protocol de la Arena Naţională.

Potrivit ProSport, înainztea partidei s-a petrecut un moment care i-a lăsat cu gura căscată pe ziariştii veniţi de peste Canalul Mânecii. Pe lângă faptul că acestora le-au fost aduse doar trei sticle de suc şi două de apă, organizatorii au omis să le aducă englezilor şi pahare.

La insistenţele acestora au fost aduse câteva pahare, însă insuficiente, iar când englezii au cerut lămuriri de la oficialii Stelei, ofiţerul de presă al roş-albaştrilor le-a replicat sec: „Nu avem pahare!". Sursa: romaniatv.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii au intervenit la stingerea a trei incendii de vegetație uscată în ultimele 24 de ore

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.