Medalii de aur pentru fetele botoşănence la Europenele de canotaj academic

Medalii de aur pentru fetele botoşănence la Europenele de canotaj academic

Botoşăneanca Adelina Cojocariu a cucerit, duminică, medalia de aur la Europenele academice de canotaj care s-au disputat în Bulgaria. Sportiva din Botoşani a câştigat proba de 8+1, făcând parte, alături de Maria Diana Bursuc, Ionelia Zaharia, Cristina Grigoraş, Irina Dorneanu, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Eniko Mironcic şi Teodora Ghidoiu din echipajul naţionalei României, scrie botosaninews.ro.

De asemenea, o altă botoşăneancă, Camelia Lupaşcu, a terminat pe primul loc proba de dublu rame fără cârmaci, alături de Nicoleta Albu.

Tot ea, a cucerit şi medalia de bronz în echipajul patru vâsle, în care s-a aflat o a treia botoşăneancă, Ioana Crăciun.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.