Meciul amical România - Argentina programat pe 10 august anulat

Meciul amical România - Argentina programat pe 10 august anulat

Un eventual amical cu Portugalia sau suporterii îşi primesc banii înapoi. Acestea sunt variantele prezentate de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, în conferinţa de presă organizată ieri, ca reacţie la decizia unilaterală a Federaţiei Argentiniene de a anula meciul amical cu România programat pe 10 august.

"Nu ştiu dacă o federaţie care se respectă nu comunică nimic partenerului când vrea să anuleze un asemenea meci. Mă voi adresa FIFA în condiţiile în care această decizie rămâne şi voi cere daune substanţiale", a precizat Mircea Sandu. Preşedintele FRF a menţionat că partea română plătise deja către cea argentiniană două din cele trei tranşe din suma de 1,2 milioane de euro prevăzută în contractul încheiat încă din octombrie 2010.

Mircea Sandu a indicat că eventualele daune pe care le-ar plăti argentinieii ar trebui să depăşească două milioane de euro.

Citeste integral pe romanialibera.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.