Luptător din Curacao câștigător al piramidei la Superkombat Botoșani

Luptător din Curacao câștigător al piramidei la Superkombat Botoșani

Un sportiv din Curacao a devenit câştigătorul piramidei organizate în cadrul galei Superkombat Grand Prix. D Angelo Marshall a trecut în semifinală de francezul Gaeton Sautron.

Meciul s-a disputat pe durata a patru runde, cele trei runde prevăzute iniţial nu au fost de ajuns pentru departajarea sportivilor şi a necesitat o rundă suplimentară. Partida s-a încheiat prin KO, francezul fiind doborât la podea de aversarul său cu câteva secunde înante de gongul final.

În finală, sportivul l-a întâlnit pe grecul Giannis Stoforidis, care trecuse uşor în prealabil de americanul Leroy Johnson pe care l-a învins prin KO. Ultimul act al competiţiei din Botoşani a adus un meci echilibrat, câştigat în cele din urmă, prin abandon, de către Marchall.

Sportivul grec sângera puternic dintr-o arcadă şi arbitrul a decis întreruperea meciului. Cupa de campion a fost înmânată câştigătorului de către primarul Ovidiu Portariuc.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.