Luptă dură astăzi la Botoșani pentru un loc în play-off

Luptă dură astăzi la Botoșani pentru un loc în play-off

FC Botoşani va primi, astăzi, de la ora 17:00, pe „Municipal”, într-un meci contând pentru runda a XXIII-a a Ligii I, vizita formaţiei FC Voluntari.

FC Botoşani s-a întors cu toatele cele trei puncte din deplasarea de la Chiajna, iar în acest moment echipa păregătită de Liviu Ciobotariu sunt obligaţi să câştige cu ”lanterna roşie” a Ligii 1 pentru a rămâne cât mai aproape de play-off. De partea cealaltă FC voluntari vine cu un moral bun, după ce s-a impus etapa precedentă cu un incredibil 4-2 în faţa celor de la Sepsi.

20 de lei costă un bilet la partida FC Botoşani- FC Voluntari.

O victorie în acest meci a elevilor lui Liviu Ciobotariiu i-ar aduce pe aceștia la doar un punct de play-off. Botoșănenii au de partea lor ascendentul moral dat de duelurile „directe" cu FC Voluntari.

În cele 13 jocuri disputate cu ilfoveni, FC Botoșani s-a impus de cinci ori și a remizat tot de cinci ori, suferind trei înfrângeri.

Pe „Municipal" FC Voluntari a obținut o victorie și o remiză și a plecta de 4 ori învinsă din duelurile cu FC Botoșani!

Partida de pe „Municipal" dintre FC Botoșani și FC Voluntari va începe la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

FC Botoșani și FC Voluntari sunt despărțite de 13 puncte în clasament, însă meciul direct de astăzi este unul crucial pentru ambele echipe. Aflați pe poziția a noua în campionat, botoșănenii pot prinde un loc de play-off, în timp ce ilfovenii ar putea ceda "lanterna roșie" și să treacă astfel peste Concordia Chiajna.

Botoșănenii au început bine noul an, cu o victorie în primul meci oficial, 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna, în timp ce Voluntari a învins Sepsi cu 4-2.

La meciurile directe, situația este destul de echilibrate. Din cele 14 meciuri, Botoșaniul a câștigat 5, Voluntariul, 4, iar celelalte 5 au fost remize.

Pe teren propriu, Botoșani e greu de învins, cu 4 victorii, o remiză și o singură înfrângere cu cei de la Voluntari, În meciul tur, a fost 1-1, însă moldovenii au fost eliminați de cvei de Voluntari în "16-imile" Cupei.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.