Lotul echipei FC Botoşani a plecat astăzi în cantonament la Câmpulung

Lotul echipei FC Botoşani a plecat astăzi în cantonament la Câmpulung

Lotul echipei FC Botoşani a plecat în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc unde se va pregăti timp de aproximativ două săptămâni. În afara pregatirii fizice, oficialii grupării botoşănene intenţionează săî programeze şi două meciuri amicale.

Primul amical va avea loc miercuri contra formatiei de liga a III-a Aerostar Bacău iar cel de al doilea la finalul pregătirii la Suceava. În cantonamentul de la Câmpulung au mers 28 de jucători dar până la startul campionatului vor mai rămâne 25.

„Toţi cei care s-au apucat de fotbal sunt conştienţi că vin şi perioade mai grele dar şi perioade frumoase. Ce semănăm acum în cantonament sperăm să adunăm în campionat. Avem un lot de 28 de jucfători printre care patru portari. Numeric suntem destul de bine”, a spus Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoşani.

„Noi sperăm să fie un cantonament de bun augur. Fiecare cantonament are momentele lui de dificultate, de acumulare, de omogenizare. Noi sperăm să fie bine şi să ne ajute la îndeplinirea obiectivului. E prea devreme să spune dacă echipa este mai puternică decât în sezonul trecut. La primele meciuri joci din euforie, mai ales că a fost o perioadă de pauză. Trebuie să credem toţi în realizarea obiectivului şi să facem tot posibilul să promovăm”, a spus Ciprian Dinu, căpitanul echipei FC Botoşani.

„E frumos la Botoşani. Sunt împrumutat de la Pandurii şi vreau să promovez. E obiectivul meu. Condiţiile sunt foarte bune la Botoşani”, a spus Emanuel Mbella.

„Am luat decizia  de a merge mai mulţi în cantonament. După jocul cu Aerostar Bacău vom vedea cine mai pleacă. Nu e uşor de luat o decizie. Încă suntem condiţionaţi de jucătorii sub 21 de ani. Vrem să avem un lot echilibrat. Noi vrem cinci jucători sub 21 de ani. Vor rămâne maxim 25 de jucători în lot. Vor fi trei portari. Îl avem şi pe Juncanaru, juniorul de 16 ani care e posibil să fie o soluţie în acst sezon. La Câmpulung va mai ajunge un atacant sub 21 de ani”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, citat de btonline.

Lotul echipei FC Botoşani:

David Stamatin, Vasile Curileac, Alin Bordeanu, Răzvan Atudorei, Ciprian Dinu, Valeriu Bordeanu, Vlăduţ Gherman, Gabriel Vaşvari, Andrei Lozneanu, Ionuţ Ursu, Dinu Todoran, Andrei Patache, Emanuel Mbella, Paul Păcurar, Casian Maghici, Flaviu Chişu, George Cârjan, George Taban, Marius Croitoru, Istvan Fulop, Cătălin Vraciu, Claudiu Juncanaru, Gabriel Boghian, Adrian Hurdubei, Andrei Bursuc, Dragoş Petrache, Andrei Poverlovici, Tudor Homneac

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.