Liga Europa, turul II preliminar: Legia Varșovia - FC Botoșani (ora 22:00, Digi Sport 1) „Nu suntem învinși dinainte”

Liga Europa, turul II preliminar: Legia Varșovia - FC Botoșani (ora 22:00, Digi Sport 1) „Nu suntem învinși dinainte”

FC Botoșani susține joi, în deplasare, de la ora 22:00, manșa întâi din dubla cu polonezii de la Legia Varșovia, contând pentru turul II preliminar al Ligii Europa.

Antrenorul Leo Grozavu a declarat la conferința de presă susținută, miercuri, în Polonia: „Este diferență mare între valoarea Legiei și a noastră. Cred că jucătorii mei pot scrie istorie în această dublă cu Legia. E clar că Legia are prima șansă. În fotbal există surprize și noi vrem să producem una în Polonia. Avem informații despre Legia Varșovia, a jucat în această vară și cu campioana noastră, Steaua, important este să le putem ține piept. Noi participăm în acest an în cupele europene, din postură de invitată, pentru că în campionatul românesc au fost probleme cu insolvența, și datorită faptul că anumite echipe clasate în fața noastră n-au putut să participe ne-a revenit nouă onoarea de a reprezenta România în Europa League. Bineînțeles că locul 8 din România pleacă cu a doua șansă, dar în niciun caz nu ne considerăm învinși dinainte. Am avut onoarea să-l antrenez pe Kuciac la Vaslui. Este un portar valoros, deja apără de câțiva ani la Legia, ceea ce spune multe despre cum este apreciat la acest club. Mă bucur să-l reîntâlnesc și sper să-i punem probleme pentru a fi bucuroși după meci”.

Legia Varșovia este vicecampioana Poloniei, iar FC Botoșani a terminat pe locul 8 campionatul din România.

Stirea anterioara

Veste bună pentru profesori. Guvernul decontează transportul profesorilor care fac naveta

Stirea Urmatoare

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.