Liga a 3-a, Etapa XVII: FCM Dorohoi întâlnește pe teren propriu ACS Rapid CFR Suceava

Liga a 3-a, Etapa XVII: FCM Dorohoi întâlnește pe teren propriu ACS Rapid CFR Suceava

Vineri, 23 martie, se va disputa a 17-a etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe ACS Rapid CFR Suceava.

Meciul se va disputa la ora 15:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi şi este primul meci jucat pe teren propriu din acest retur. Se pare că echipa are nevoie de susţinerea suporterilor, de aceea toți dorohoienii sunt așteptați la stadion să își încurajeze echipa și să o conducă spre victorie.

Hai FCM Dorohoi!

Vezi programul complet al acestei etape:

ABC Stoicescu - CSM Focsani

Poli Galati - Aerostar Bacau

Cetatea Tirgu Neamt - AFC Odorheiu Secuiesc

FC Panciu - Ceahlaul II Piatra Neamt

Sporting Suceava - Petrotub Roman

CSM Rimnicu Sarat - Otelul II Galati

ASC Bacau - CSM Pascani

FCM Dorohoi - Rapid Suceava

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.