Leo Grozavu: „Toate onorurile pentru cei care au fost pe teren la noi”

Leo Grozavu: „Toate onorurile pentru cei care au fost pe teren la noi”

FC Botoşani a pus capăt unei serii de opt meciuri fără victorie, învingând pe CSU Craiova cu 1-0, prin golul marcat de nigerianul Benjamin Kuku. Leo Grozavu şi-a felicitat jucătorii şi a mulţumit zecilor de oameni care au muncit pentru a deszăpezi stadionul Municipal.

„Un joc bun, o victorie meritată. Toate onorurile pentru cei care au fost pe teren la noi. Am făcut un joc fantastic, tactic, atitudine. Nu se poate pune la îndoială victoria. Le mulţumesc băieţior pentru ceea ce au arătat în seara asta, au demonstrat că sunt o echipă de băgat în seamă. Nu în ultimul rând vreau să mulţumesc organizatorilor, celor care au făcut posibil ca acest joc să se dispute. Sincer, nu am crezut că se va putea juca acest meci. Ne bucurăm că am reuşit să jucăm astăzi şi nu s-a mai amânat, ne bucurăm că am luat cele trei puncte şi am depăşit această perioadă dificilă. Astăzi am fost ocrotiţi şi de şansă şi am reuşit să câştigăm”, a declarat Leo Grozavu. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.