Leo Grozavu: „Felicitări băieţilor. Au făcut o partidă fantastică”

Leo Grozavu: „Felicitări băieţilor. Au făcut o partidă fantastică”

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a ţinut să-şi felicite elevii şi să mulţumească publicului pentru felul în care au încurajat echipa în meciul cu CFR Cluj, scor 3-1. Tehnicianul botoşănean spune că această echipă mai are nevoie de timp pentru a evolua aşa cum îşi doreşte el.

„Felicitări băieţilor. Au făcut o partidă fantastică. Am avut un început cu multe sincope dar nu datorate nouă. CFR avea două meciuri oficiale jucate iar noi niciunul. Am pierdut o serie de jucători foarte importanţi dar sunt extraordinar de fericit, am făcut o partidă foarte bună, am mai avut două-trei situaţii mari de a marca. Vreau să mulţumesc publicului. Am intrat mai greu, o serie de jucători nu au ritm de joc. Gabi Vaşvari nu s-a antrenat în ultimele două săptămâni. La 3-1 cu CFR nu pot decât să fiu decât mulţumit. Vom vedea unde mai avem de lucrat. O să mai treacă 5-6 etape până ce Astafei şi Herghelegiu vor înţelege ce ne dorim noi. Am câştigat abia un meci. La Voluntari va fi dificil. Ne dorim să facem un rezultat bun. După patru-cinci etape vom estima unde ne situăm. E primul meci oficial pentru noi, normal ca am intrat mai greu in joc, au fost o serie de jucatori care nu aveau ritmul de joc. Dupa trei patru jocuri Botosaniul va fi acea echipa care se duce peste adversar indiferent ca joaca in deplasare sau acasa. Nu avem vreo presiune suplimentara, incercam sa facem acelasi fotbal spectaculos, nu sa dam un gol si sa incercam sa ne aparam, stim sa atacam, avem jucatori in acest sens. Una peste alta a fost un joc linistit. Nu pot decat sa fiu multumit la general, au facut efort.”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.